قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۱۱/۱۹ - ۱۰:۴۶
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در گفتگو با « سراج24»:

معامله بر سر مصالح فلسطین اشتباه استراتژیک است/رژیم صهیونیستی برای سرپوش گذاشتن بر جنایات خود از هولوکاست بهره‌برداری سیاسی می‌کند

سرزمین فلسطین توسط صهیونیست‌ها اشغال شده است و مردم فلسطین باید به همه حقوق خود برسند و انقلاب اسلامی نیز دفاع از آرمان فلسطین را وظیفه شرعی، قانونی و سیاسی خود می داند.

معامله بر سر مصالح فلسطین اشتباه استراتژیک است/رژیم صهیونیستی برای سرپوش گذاشتن بر جنایات خود از هولوکاست بهره‌برداری سیاسی می‌کند

 

محمدجواد آرین منش، عضو حزب مؤتلفه اسلامی در گفت‌وگو با سراج24 با اشاره به مسئله هولوکاست گفت: عنوان کرد: در ماجرای هولوکاست یک طرف نازیسم و طرف دیگر صهیونیسم است و نباید کشورها از جنایات برخی در جنگ دوم جهانی بهره‌برداری سیاسی کرد.
وی افزود:  اگر هولوکاست را یک واقعیت بدانیم و یا افسانه، داستان کشته شدن یهودیان را در کوره‌های آدم‌سوزی یک واقعیت بدانی و یا افسانه، چیزی از جنایتهای رژیم صهیونیستی تغییر نمی‌کند.
وی گفت: باید جنایات رژیم صهیونیستی را که از این موضوع در حال بهره‌برداری سیاسی است یک واقعیت بدانیم و هولوکاست افسانه یا واقعیت موجب نخواهد شد که جنایات رژیم صهیونیستی به فراموشی سپرده شود.
وی با اشاره به موضع‌گیری اخیر وزیر امور خارجه در مود هولوکاست، گفت: موضع‌گیری آقای ظریف با توجه به ابهاماتی که در موضوع هولوکاست وجود دارد یک حرکت سیاسی است.
عضو حزب مؤتلفه اسلامی افزود: انکار و یا تایید هولوکاست برای منافع ملی ما سودی نخواهد داشت، زیرا در یک سو نازیسم و در سوی دیگر صهیونیسم قرار دارد و هر دو جنایتکاران گذشته و حال دنیا هستند و در ماهیت جنایتکارانه این دو تفاوتی نیست.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به موضع جمهوری اسلامی در قبال رژیم صهیونیستی گفت: نامشروع دانستن این رژیم یک موضع اعتقادی برای جمهوری اسلامی است، صهیونیسیم یک غده سرطانی است که باید محو شود.
عضو حزب مؤتلفه اسلامی عنوان کرد: موضوع نامشروع دانستن این رژیم صرفا یک بحث سیاسی نیست و جمهوری اسلامی با اعتقاد راسخ و تحت رهنمودهای امام و رهبری به نامشروع بودن رژیم صهیونیستی باور دارد و بر سر مصالح مردم فلسطین معامله نخواهد کرد.
وی افزود: سرزمین فلسطین توسط صهیونیست‌ها اشغال شده است و مردم فلسطین باید به همه حقوق خود برسند و انقلاب اسلامی نیز دفاع از آرمان فلسطین و قدس شریف را وظیفه شرعی، قانونی و سیاسی خود می داند.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴